LIVRARE

Livrarea se face prin intermediul Fan Courier şi costă 25 de lei. Livrarea coletului durează aproximativ până la 3 zile lucrătoare, în funcţie de locaţie.

Livrarea este gratuită pentru comenzile de minimum două Panda Hug sau pentru alte perioade limitate expuse pe site.

RETUR

Fiecare comandă beneficiază de drept de retur în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acesteia. Dacă cele 14 zile se împlinesc într-o zi nelucrătoare, termenul se consideră împlinit în prima zi lucrătoare ulterioară împlinirii termenului.

Pentru a beneficia de retur, vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul paginii de contact în intervalul termenului menţionat, chiar dacă expedierea coletului se face ulterior împlinirii termenului de retur de 14 zile, dar nu mai târziu de o zi lucrătoare după împlinirea acestuia.

Coletul trebuie ambalat corespunzător şi poate fi expediat prin intermediul oricărei firme de curierat. Costul de retur este suportat de cumpărător. Nu pot fi ridicate retururi pentru care transportul nu a fost achitat.

Suma returnată reprezintă valoarea comenzii plasate, exceptând transportul.

Produsele returnate trebuie să fie nepurtate, nedeteriorate şi aceeaşi stare în care au fost primite. Din momentul în care se primeşte returul, dacă este aprobat, suma achitată pentru acesta se returnează în contul indicat în termen de 14 zile.