Despre Panda Hug

Hanoracul Panda Hug este un concept nou și unic în România. Este un articol vestimentar supradimensionat și foarte pufos.A fost gândit de către cei mai inventivi urși panda ca o alternativă mai lejeră și placută pentru ținutele de casă, însă poate fi integrat și în ținute de stradă de cei mai nonconformiști.

Cunoscut printre cercurile restrânse de fani ai hainelor pufoase și ca pătura cu mâneci și glugă, acesta este produs din materiale de calitate superioară cu certificare Oeko-Tex.

Echipa din spatele brandului a fost atent selecționată și este alcătuită din oameni și din câțiva urși panda foarte amabili care cred în produsele pe care le comercializează și acordă o atenție deosebită fiecărei comenzi.

Dreptul de retur de 14 zile, precum și disponibilitatea echipei Panda Hug pentru a răspunde oricărei întrebări sunt garanția unei experiențe plăcute de cumpărare.

Nu crezi? Încearcă!

Pune o întrebare sau plasează o comandă. S-ar putea să-ți răspundă un om, s-ar putea să-ți răspundă un urs panda. Nu vei știi cu siguranță, dar vei primi un răspuns prompt sau o comandă livrată la timp.